onsdag 6 mars 2013

Shopping Panduro

En dag för någon månad sedan ramlade det ner ett mail i brevlådan. Panduro hade 70% rea :) Genast fylldes shoppingkorgen, och här är resultatet!

Embossade etiketter, utstansade bårder av kork, 3 sorters bokstäver, blandade stickers, 3 sorters brads och filtswirls i 3 färger.

3 olika ark utstansade placeringskort (tänkta som journalingkort), stansade journalingrutor, 2 olika klippark med pastelligt jultema, filtstickers i vitt och rosa, embossade etiketter, dekorark med gotisk skrift, 3D stickers med cupcakes och längst bak syns ett ark "metal art".


Stickers med bokstäver, lite olika overlays och clear stickers, stencil till en urtavla, "party" dekorationer i fanér, charms med blingstenar och 3 rullar washitejp.


4 ark omonterade stämplar med barn-, strand- och trädgårdstema, clearstamps med jultema, clearstamp baby, ett set rosa band och smalt cremefärgat sammetsband. 

Förvaring för peel-offs, glittriga tuppar o kaniner i filt och fanér, två paket blandade band, snöflinge-"album" i plast och ett "distress-kit".

Det blev en väldigt stor beställning den här gången! Som vanligt när man handlar på nätet blir det inte alltid som man tänkt sig, men jag är nöjd på det stora hela. Och eftersom jag har en superpysslig son så gör han mer än gärna slut på nya fina pysselsaker :) 

1 kommentar:

  1. Förvaringen för pel-offs lät ju som ett bra klipp! Något jag själv missade att beställa.

    SvaraRadera